Wednesday, June 03, 2009

Opposisjonen sterkt ut:SHÄDY ÄCRES: På en pressekonferanse kl. 18:00 vil det med all sannsynlighet komme frem at opposisjonen fremmer mistillitsforslag mot opposisjonen, avslører sentrale kilder i opposisjonen til perifere kilder i SHÄDY ÄCRES.

Opposisjonen er en facebook-gruppe bestående av partiene FrP, Høyre, KrF og Venstre. Facebook-gruppen har allerede over 5000 medlemmer.

Les også: Penis amok i anus.

Det har lenge vært klart av ingen av partiene i Facebook-gruppen har tillit til hverandre. De har derfor slettet hverandre fra vennelisten.

"Sosiale medier kommer til å dominere medienes dekning av medienes dekning av valgkampen," uttaler en twitter-talsmann for opposisjonen i et telegram sendt med telex gjennom et pneumatisk rør som munner ut dypt inne i Erna, "og det må vi selvfølgelig ta konsekvensen av."

Talsmannen presiserer at mistillitsforslaget mot opposisjonen ikke har noe med valgkampen å gjøre, og at tidspunktet er tilfeldig valgt. "Dette er ikke tiden for politisk spill eller taktikkeri," uttaler talsmannen; "Det er denne saken alt for viktig til."

Les også: Kongehuset amok i GHB-rus.

Twitter-talsmannen melder videre at opposisjonen for fremtiden vil gå over til å benytte asosiale medier. "Vi skal bare ut av dette røret først," sier han.

"Historisk har vi på høyresiden stått for de asosiale verdiene, og det ser vi ingen grunn til å endre på nå. Det ville rett og slett være uredelig. Vi kommer dog nok til å late som vi er litt mindre asosiale enn vi er, for ikke å skremme bort velgerne."

På twitter har folk gått amok #amok #på #twitter etter nyheten. Det meldes om veldig, veldig mye twittring. Usannsynlig mye twittring. Du aner ikke hvor mye det twittres og blogges og facebookes akkurat nå.

SHÄDY ÄCRES vender tilbake med mer så snart vi kan finne en brevdue.

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Nydeleg. På kornet.

6:09 pm  
Blogger Mikkel said...

We report, you decide.

12:12 pm  
Blogger mrtn said...

We report, you deride.

Men jeg lurer fremdeles på om ikke #sosialemedier kanskje kommer til å #spilleenrolle i #valgkampen. Hva tror du, @mikkelgruner?

4:59 pm  
Blogger Mikkel said...

På et seriøst nivå?

5:06 pm  
Blogger Mikkel said...

Serriøst lzm?

8:28 pm  
Blogger Mikkel said...

Zerrriøøøøzzzt lzzzm???

OK, jeg har svaret på ditt spørsmål. Se posten over.

12:05 am  
Blogger mrtn said...

@mikkelgruner Jeg #tullet egentlig, men jeg synes ditt #innlegg var #interessant og kommer til å #følgedetopp når jeg #fårtid.

12:41 pm  

Post a Comment

<< Home