Tuesday, June 16, 2009

Gøy med sitatfusk

"Den svarthårete jødegutten lurer i timesvis med satanisk glede malet i sitt ansikt på den intetanende unge jenten, som han skjender med sitt blod og derved røver fra hennes folk.

Det har vært, og det er jøder, som bringer negre til Rhinen, alltid med den samme baktanken og det åpenlyse formålet ved den avl av bastarder, som nødvendigvis inntreffer, å ødelægge den forhatte hvite rase, styrte den ned fra dens kulturelle og politiske høyde og selv oppkaste seg til herre over den.

Mitt første møte med Jødedommen i Wien 1913 tok min uskyld. Jeg møtte en kultur gjennomsyret av seksualitet. Seksualitet i svært negativ forstand. Det opplevdes som om alt, fra de minste til de største spørsmål eller dagligdagse handlinger handlet om sex. I forhold til jenter og kvinner.

Det samme sexfikserte tankegodset har seget inn i Tyskland gjennom innvandringen. Bruken av Niddah, som er en sentral del av seksualsynet i Jødedommen, har eksempelvis nærmest eksplodert de siste ti årene. Med utgangspunkt i den siste tidens heftige Niddah-debatt; la oss gå bak Niddahen og analysere hvorfor Jødedommen er så besatt av å erobre kvinner seksuelt.

Fantes det noen som helst form for smuss eller skamløshet frem for alt innenfor det kulturelle livet, som ikke minst én jøde var implisert i? Når man bare skar forsiktig i en sånn byll fant man - som makk i et råtnende legeme - en liten jøde, ofte blendet av det plutselige lyset."

Hegolf Storhitler, "Mein Kampf"

Originalen finner du her.

5 Comments:

Blogger anon said...

Jeg fatter ikke hvordan du kunne unngå å jobbe videre med overskriften, ingressen og den første setningen i hennes kronikk. Man trenger visst ikke å være freudianer for å skjønne hva som er ute å spasere her

7:51 pm  
Blogger Mikkel said...

Nei, det er så åpenlyst at det er pinlig. DE er veldig opptatt av sex. Disse ekle, hårete, pakistanske mennene. Jiiisus kraist.

8:18 pm  
Blogger Mikkel said...

Damen har helt klart issues, og det er stoff til både satire og analyse her.

Det som var gøy for meg her var sammenhengen mellom Storhaugs seksualiserte rasisme, og den wienske antisemittismen som Adolf Hitler tok til seg 1910-1914:

"Særlig karakteristisk for den wienske antisemitismen var dens seksuelle preg", som Alan Bullock skriver i sin Hitler-biografi.

8:27 pm  
Blogger Konrad said...

Mikkel:
Dette er interessant, har du henvisninger til mer fakta om dette, f.eks. Alan Bullocks verk?

1:48 pm  
Blogger Mikkel said...

Bullocks "Hitler - a study in Tyranny" er fra 1952. Det finnes helt sikkert bedre kilder til den wienske antisemittismen. Når det gjelder hitlerbiografier anbefaler jeg ellers Ian Kershaws fantastiske "Hubris" og "Nemesis".

1:54 pm  

Post a Comment

<< Home