Monday, June 15, 2009

1 ukes boikott av Dagbladet og dagbladet.no

Vi oppfordrer til 1 ukes boikott av Dagbladet og dagbladet.no fordi vi føler oss krenket av dette åpenlyst rasistiske oppslaget:"Sentrale debattanter" betyr i denne sammenhengen "rasister."

Vi er lei av å se høyreavvikere bli paradert inn foran mikrofonen i ytringsfrihetens navn.

Vi ønsker en fri og åpen debatt, men dette er betinget av at pressen ikke utnevner en hvilken som helst forstyrret pauseklovn til å være en "sentral debattant."

Vær så snill - spar oss.

Takk.

4 Comments:

Blogger Konrad said...

Javisst, vi må tørre å ta denne debatten! Det er modig av Dagbladet å fronte denne politiske ukorrekte debatten! Muslimene utgjør nå over 2% av landets befolkning. Vi kan ikke fortsette å ignorere dette skremmende faktum!

1:29 am  
Anonymous Nøkken said...

Punkt 1: Muslimer er ingen rase. De er tilhengere av religionen/ideologien Islam. Derfor blir det meningsløst å snakke om "rasisme". Ville du skreket "rasisme!" hvis tittelen på artikkelen hadde vært "Hva hvis evangeliske kristne kom i flertall" eller "Hva hvis frp-erne kom i flertall" (mange slike artikler allerede) eller for den saks skyld "Hva hvis de nynazistene kom i flertall"? Hvis nei, hvorfor ikke? Det er nemlig ingen prinsipiell forskjell. Hadde artikkelen derimot hatt tittelen "Hva hvis samene/somalierne/vietnameserne kom i flertall" da hadde saken vært en annen. Da snakker vi rase

Punkt 2: "Islamofobi" er i følge Ayaan Hirsi Ali et ikke-eksisterende fenomen, en myte: http://www.youtube.com/watch?v=08EYqwyns-k
Mener du med andre ord at hun tar feil? Begrunn hvorfor! Slik jeg ser det er "islamofobi" et begrep konstruert kun for å stemple/deskreditere kritikere av Islam.

Islam er ikke forskjellig fra andre politiske ideologier, og det vil dermed være helt legitimt å stille seg spørsmålet "Hva hvis tilhengerne av denne politiske ideologien kom i flertall?" Akkurat som det i 30-åra ville vært legitimt å spørre seg hva som ville skjedd hvis tilhengerne av ideologien "nazisme" kom i flertall.

2:38 pm  
Blogger Mikkel said...

Punkt 1: Du er en naken svenske med bukkebein som spiller fiolin i en foss. Hvordan kan du forvente at jeg skal ta noe du sier alvorlig?

Punkt 2: Se punkt 1.

3:43 pm  
Anonymous Anonymous said...

hehehehe fniz

10:34 pm  

Post a Comment

<< Home