Thursday, August 14, 2008

Leder: Pål's sine "egg"

Hele sommeren har påleggs debatten rast på SHÄDY ÄCRE'S sine sider; en debatt som på grunn av sin prinsipielle karakter har satt sinnene i kok fra kyst til kyst. Ja, det er en mål debatt, men samtidig så mye mer: En kultur debatt. En politisk debatt, noen vil mene enn kvinnesak's debatt!!! Stridens eple eller egg om man vil (!!!!!) har form av et ikke eksisterende ord: Pålegg. Ja, De hørte riktig. Eller feil, om man vil. Pålegg. Noe så absurd. Dette ordet som ikke finnes har fylt spaltene i dette organet med kommentarer opp og ned å i mente.

Tillat oss og demonstrere hvordan feilen har oppstått:

Pål, et vanlig etnisk Norsk guttenavn. Noen ville kanskje fåretrukket "Muhammed", selv om den Norske kulturen tross alt (!) fortsatt råder i dette landet.

Egg, et helt allminnelig meieriprodukt.

Slik ser man hvordan "Pål's sine høner", en etnisk Norsk barnesang, blir til fem Afrikanske høns i den Norske "pressen". Hva kom først, hønen eller egget. Javel, sier De. Hoc est corpus demonstrandum. Så da kommer Siv i Regjering til høsten, med 900 % oppsluttning på menings målingerne. Godnatt.

Hva synes du om Pål sine egg? Si din mening i komentar feltet under!!!!!

3 Comments:

Blogger mrtn said...

Nå har Gryner nok en gang vist sine kommunist farger!!

Ikke nok med at vi skal bli utsatt for "Den Røde Fare" og marksistisk islam i Al-Klassekampen og Dagbladet's sider. Nei nå får vi den i "Shady Ærkes " også!!!!

Dette er typisk for hvordan "journalister" og "bloggere" skal rakke ned på tradisjonelle Norske gode, tradisjoner. Det finnes visst ikke pålegg i NOrge, om man skal tro Gryner (ja å hva med "HavreGrynerne", spør Jeg??er ikke DE pålegg liksom!?). Nok en gang glemmer man den etniske Norske nordmannens påleggsvaner. Hva ble Pål's håner brukt til, tror Gryner??? Fiske for?!

Jeg er lei av og lese hvordan Marxisten Gryner skal spre sin kommunistiske møkk her på en god Norsk blogg. Om han ikke liker det her så kan han dra til Iran å se hvordan han liker det i den Arabiske Verden...

12:05 pm  
Blogger Mikkel said...

Tor (uregistrert bruker)

!!!!!!!!!!!!!!

8:28 am  
Blogger Fucked Up Forlag said...

That's entertainment!

11:52 am  

Post a Comment

<< Home